Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

11. 3. 2019 - Není nad to hrát pro naše domácí publikum, kdy všechny účastníky báječného fotbalového plesu znáte. Večer plný zábavy, překvapení i obrovské tomboly se řítil neuvěřitelným tempem. Jsme rádi, že jsme mohli být u toho. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

25. 2. 2019 - Úžasné setkání samých mladých a krásných lidiček na Žákovském plese v Kostelci u Holešova, kteří sami sobě uspořádali nezapomenutelnou akci. Jsme moc rádi, že jsme mohli být u toho. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

28. 1. 2019 - Hasičský bál v Hulíně je prostě nejlepší. Vyprodaný sál, plný parket od první písně, skvělé ceny v tombole, úžasní pořadatelé, co víc si přát. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

27. 1. 2019 - Úžasné setkání se skvělými lidmi a muzikanty se odehrálo na Reprezentačním plese Konzervatoře EA v Olomouci. Jsme moc rádi, že jsme mohli opětovně být součástí tohoto nádherného večera. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

23. 1. 2019 - Již klasický plesový rozjezd v Mysločovicích na Sokolském plese máme úspěšně za sebou. Sál zaplněný do posledního místečka, skvělí pořadatelé i báječné předtančení bylo zárukou úspěšně prožitého večera. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

19. 3. 2018 - Závěr letošní plesové sezóny patřil fotbalistům TJ Ludslavice, kteří připravili již 2. ročník fantastického fotbalového plesu v KD v Kurovicích. Velký dík patří všem pořadatelům, kterým se podařilo do posledního místečka vyprodat tamní ochozy. Tance chtiví zaplnili taneční parket od prvního úderu do strun. Bohatá tombola i překvapení večera všechny přítomné velice potěšilo. Jsme moc rádi, že jsme mohli být při tom. Již dnes se těšíme na další ročník. Fotografie vloženy ZDE.

 

12. 2. 2018 - Asi již 167. ročník Pochovávání basy v Pravčicích se odehrával ve stejném masopustním módu jako předešlé ročníky. Přípravy domácích hasičů - jak sálu, pohoštění, tak samotného pochovávání basy, byly jako vždy skvěle zorganizované a zábavné. Nebude na okrese KM jistě mnoho takových mimořádných akcí, které si drží tuto ojedinělou tradici. Mnohokrát děkujeme za to, že tuto tradici v Pravčicích spoluvytváříme. Fotografie vloženy ZDE.

 

11. 2. 2018 - Žákovský ples v Kostelci u Holešova je již tradiční parketa a specialita místní ZŠ. Více jak 100 žáků druhého stupně se každoročně schází na této mimořádné události. Samozřejmostí je, že si žáci školy sál perfektně vyzdobí, obrovská tombola či plesové oblečení je tady zcela běžným standardem. Kdyby to jenom šlo, všichni by tančili snad ještě dnes. Fotografie vloženy ZDE.

 

5. 2. 2018 - Již 12. ročník tradičního Farního plesu konaný v KD v Sazovicích se pyšnil vyprodaným osazenstvem, obrovskou tombolou, účastí mimořádných hostů jako Ing. Michaely Šojdrové - poslankyně Evropského parlamentu a taktéž otce Michala, farního správce v Mysločovicích. Všichni tancechtiví se vrhli na taneční parket okamžitě po prvních taktech prvního songu a v podobném duchu se nesl celý večer. Kromě obrovské tomboly návštěvníci shlédli nádherné taneční předtančení i velmi vtipnou scénku z hodiny náboženství. Fotografie vloženy ZDE.

 

4. 2. 2018 - Ples KOVOKONu konaný v Kulturním domě v Popovicích byl skvělou přehlídkou dobrého jídla a pití, spojený s ochutnávkou výborného vína. Taková mimopracovní setkání se skvělými přáteli jsou vždy zárukou dobré nálady a skvělé atmosféry, což bylo vidět po celou dobu večera. Tuto mimořádnou akci jsme si společně  s mládenci v orchestru výborně užili. Fotografie vloženy ZDE.

 

29. 1. 2018 - Hasičský bál v Hulíně na Kulturním klubu je každoroční svátek všech nadšených, tance chtivých a hudby milovných návštěvníků. Letošní vyprodaný ročník se nesl v bouřlivé atmosféře všech účastníků. Tombola byla obrovská a radost se večerem nesla až do pozdních ranních hodin. Jsme moc rádi, že jsme mohli být u toho. Již nyní se těšíme na další ročník 2019. Fotografie vloženy ZDE.

  

15. 1. 2018 - Již tradiční zahájení plesové sezóny na Sokolském plese v Mysločovicích proběhlo opravdu skvěle. Naprosto zaplněný Společenský sál v Mysločovicích, skvělí pořadatelé, velká tombola i vynikající host večera - Jan Bendig, byli zárukou skvělé zábavy do pozdních ranních hodin. Fotografie vloženy ZDE.

 

7. 12. 2017 - Aktualizovány termíny plesů a akcí na sezónu 2018 v sekci Koncerty a vystoupení.

 

13. 3. 2017 - Poslední letošní plesání v KD v Kurovicích (TJ Ludslavice) dopadlo nad očekávání - plný sál, obrovská tombola, skvělí pořadatelé a super atmosféra. Kdyby si někdo nepamatoval, jak večer rychle utekl, přikládáme několik fotek k nahlédnutí ZDE.

 

2. 3. 2017 - Přikládáme fotografie z každoročního masopustního veselí v Pravčicích, kde místní hasiči mj. pochovávají basu. Moc jsme si to užili. Fotografie k nahlédnutí ZDE.

 

8. 2. 2017 - Naprosto úžasný Farní ples jsme s mládenci absolvovali minulý víkend v Sazovicích. Sál praskal ve švech, profesionální předtančení, kulturní vložka v podobě chřibkou nakaženého labutího jezera, a také mimořádně bohatá tombola. To vše jsme si pořádně se všemi návštěvníky užili. Podívejte se na fotografie ZDE.

 

7. 2. 2017 - Naše každoroční účast ne Reprezentačním plese KEA v Olomouci je pro nás nejen velkou výzvou, ale i velkým potěšením. Letošní ročník byl obzvláště vydařený, program plesu velmi nabitý, tombola skvělá. Podívejte se, jak si to studenti, profesoři i rodiče na plese pořádně užívali. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

15. 1. 2017 - Každoročně zajíždíme na hasičský ples do Hulína, kde pod hlavičkou SDH Hulín se konal jeden z nejbáječnějších plesů sezóny. Letošní mimořádně hojná účast osazenstva, obrovská tombola a organizační zajištění plesu v nás vyvolalo skvělý dojem. Tanečníci se bavili a tančili od první písně večera. Velké díky. Fotky k nahlédnutí ZDE.
 

14. 1. 2017 - Počátek plesové sezóny na plese TJ Sokol Mysločovice je naše každoroční klasika. Nově opravený společenský sál v Mysločovicích je skvělým kulturním stánkem pro tyto mimořádné akce. Letošní ročník navštívila také zpěvačka Alice Konečná, která zazpívala několik písní ze svého repertoáru. Fotky k nahlédnutí ZDE.
 

2. 1. 2017Doplněny termíny plesové sezóny 2017. Více ZDE.

 

27. 5. 2016 - Představujeme vám nový desing našeho webu. Můžete zaregistrovat spoustu příjemných změn, mimo jiné responzivní zobrazování stránek na vašich mobilních telefonech či tabletech, nové uspořádání informací a také přehlednost vložených textů.

 

25. 2. 2016 - Milí přátelé, přikládáme k nahlédnutí další várku fotografií z báječného Reprezentačního plesu Konzervatoře EA v Hotelu Flora v Olomouci. Vzpomínky jsou stále živé a již nyní se těšíme na další ročník. Maturantům ZDAR! Fotečky k nahlédnutí ZDE

 

13. 2. 2016 - Plesová sezóna vrcholí. Přikládáme několik snímků z báječného plesu KOVOKONu v Popovicích. K nahlédnutí ZDE.

 

10. 2. 2016 - Co víc si přát, než prožít každoroční Pochovávání basy v Pravčicích. Některé věci se prostě nedají popsat, musí se prožít. Letos opět nezapomenutelná show v podání místních hasičů. Hodnocení 300%. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

9. 2. 2016 - Reprezentační ples KEA Olomouc měl opět vysokou úroveň. Všichni tady reprezentovali svou Alma Mater - skvělá předtančení, polonéza, vynikající dechová hudba, pěvecké vystoupení i bohatá tombola. Jsme moc rádi, že jsme mohli být při tom. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

8. 2. 2016Dostalo se k nám několik foteček z famózního Žákovského plesu v Kostelci u Holešova 28. 1. 2016. Fotky k nahlédnutí ZDE.

 

3. 2. 2016 - Skvělí tanečníci, obrovská tombola a výborná nálada, to vše bylo možné prožít na Farním plese v Bystřici pod Hostýnem. Fotečky ZDE.

 

18. 1. 2016 - Nezapomenutelný Hasičský bál v Hulíně 16. 1. 2016, skvělí pořadatelé, skvělá tombola, vynikající atmosféra do pozdních ranních hodin. To se nedá popsat, to se musí zažít. Těšíme se na další ročník. Fotečky již k nahlédnutí ZDE

 

17. 1. 2016 - Sokolský ples tentokráte ve Společenském sále v Mysločovicích 15. 1. 2016 byl tradičně výborně navštíven, měl vysokou úroveň a skvělou atmosféru. Děkujeme za pozvání a již nyní se těšíme na další ročník. Fotečky přikládáme k nahlédnutí ZDE.

 

11. 1. 2016 - Přidány fotografie z báječného Orelského bálu 9. 1. 2016 v Hulíně. fotky k nahlédnutí ZDE a ZDE.

 

21. 7. 2015 - Aktualizován repertoár v záložce Seznamy písní & *mp3 a repertoárový list v záložce Pro pořadatele.

 

15. 7. 2015 - Doplněny termíny plesové sezóny 2016. Více ZDE.

 

1. 3. 2015 - Lepší konec plesové sezóny jsme si ani nemohli přát. Tento víkend jsme zahráli na Sportovním plese v Kostelci u Holešova - fotečky ZDE, a také na Plese mladých společně s Expo & Pension a s SDH Míškovice - fotečky ZDE.

 

23. 2. 2015 - Vrchol sezóny a vyprodaný holešovský zámek, co si více přát, děkujeme za podporu a skvělou atmosféru. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

18. 2. 2015Jó, Pravčice, tak to je již stará známá akce se skvělými hasiči (SDH Pravčice), legrace od začátku až do konce. Fotečky již na našem webu ZDE.

 

8. 2. 2015 - Jako vždy, skvělý Myslivecký ples v Chropyni. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

7. 2. 2015 - Do fotogalerie vloženy fotečky z báječného 6. Reprezentačního plesu KEA v Olomouci. K nahlédnutí ZDE.

 

19. 1. 2015 - Přidány do fotogalerie fotečky ze Sokolského plesu SK Mysločovice v Sazovicích ZDE a také z Hasičského plesu v Hulíně ZDE.

 

16. 1. 2015 - Vloženy fotografie z báječného Orelského plesu v Hulíně. Ke shlédnutí ZDE.

 

18. 7. 2014 - Přidány fotografie z báječných Pivních slavností v Mysločovicích. Nahlédněte ZDE.

 

8. 3. 2014 - 5. ročník Šibřinek v Předklášteří měl opět skvělou atmosféru. Všichni účastníci neopakovatelné akce byli přestrojeni do nádherných masek, což dopřálo akci na atraktivitě. Děkujeme pořadatelům za pozvání a přikládáme fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

3. 3. 2014 - Přikládáme odkaz na neopakovatelnou akci v Pravčicích, kde Pochovávání basy je vždy událostí roku. Fotečky opět k nahlédnuti ZDE.

 

2. 3. 2014 - Přinášíme první várku fotek z masopustního víkendu. Fotečky ze 4. Sportovního plesu v Kostelci u Holešova jsou k nahlédnutí na našich webových stránkách ZDE.

 

16. 2. 2014 - Tak konečně po náročném víkendu přikládáme fotografie z báječného Plesu mladých v Míškovicích. Tombola byla opravdu moc hezká, akorát jsme nic nevyhráli. Fotečky k nahlédnutí ZDE.

 

15. 2. 2014 - Reprezentační ples Konzervatoře EA v RCO v Olomouci byl opravdu báječný. Bohatý program, na kterém vystoupil symfonický orchestr, dechová hudba, cimbálová muzika a také seskupení Tři na Tři band neměl chybu. V průběhu večera proběhlo představení a stužkování maturantů, dále jsme mohli shlédnout nádhernou polonézu v podání studentů KEA, nechyběla tombola i mnohá překvapení. Děkujeme za Vaši přízeň, pozvání i podporu a již nyní se těšíme na další ročník v roce 2015. Fotografie si můžete prohlédnout ZDE.

 

10. 2. 2014 - Zámecký ples 2. ZŠ Holešov, na kterém jsme vystoupili společně se seskupením Expo & Pension, byl opravdu parádní. Zaplněný holešovský zámek, bohatá a hojná akustika sálu, zaplněný parket, to jsou věci, na které budeme rádi vzpomínat. Budeme se těšit na další ročník. Fotečky ke zhlédnutí ZDE.

 

8. 2. 2014 - Jednoznačně nejlepší ples, na kterém jsme s naší skupinou mohli hrát, proběhl včera v Kostelci u Holešova. Vynikající organizace a atmosféra se nesly celým večerem. Děkujeme všem zúčastněným za podporu, žákům i učitelům patří velký dík. Již nyní se těšíme na další ročník. Fotečky z této báječné akce jsou k nahlédnutí ZDE.

 

3. 2. 2014 - Tradiční Myslivecký ples v Chropyni neměl žádnou chybu. Vše bylo připraveno pořadateli na 200%. Plná účast osazenstva, tombola, jídlo, pití a skvělá zábava, která se udržovala až do pozdních ranních hodin. Fotečky ke shlédnutí ZDE.

 

26. 1. 2014 - Naše první účinkování na Společenském plese v Kostelci u Holešova bylo opravdu vydařené. Pořadatelé zajistili dvě vystoupení mažoretek z Holešova, a také dva mladé taneční páry, které předvedli přehlídku latinskoamerických a klasických tanců. Bohatá tombola, skvělí pořadatelé a přátelé udělali celé akci nezapomenutelnou náladu a atmosféru. Děkujeme za pozvání a budeme se těšit na další podobné akce. Fotečky jsou k nahlédnutí ZDE

 

19. 1. 2014 - Sokolský ples  (SK Mysločovice) v KD Sazovice byl opět parádní. Již asi 37. ročník neměl chybu - plný sál tanečníků, bohatá tombola i skvělá obsluha. Děkujeme pořadatelům a fanynkám za skvělou atmosféru. Již nyní se těšíme na další ročník. Fotečky jsou již k nahlédnutí ZDE.

 

12. 1. 2014 - Jsme moc rádi, že jsme mohli hrát na báječném Farním bále v Hulíně. Fotečky jsou již vloženy do Fotoalba, k nahlédnutí jsou ZDE.

 

9. 1. 2014 - Stále zůstává několik atraktivních plesových termínů volných. Využijte letos mimořádnou příležitost, kdy oslavy Masopusta padly až na první březnový víkend.

 

6. 1. 2014 - Poctivě jsme s bandem přes vánoční svátky zkoušeli a připravili jsme si pro Vás dvě série nových tanečních písní. Těšíme se až do do Vás v letošní plesové sezoně vypustíme.