Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jdi na obsah Jdi na menu

Pro pořadatele

Technické a organizační podmínky, které hudební skupina požaduje od pořadatele hudební produkce:

1. Přístup na místo konání akce min. 2 hod. před začátkem vystoupení s možností bezpečného parkování.

2. Vyhrazené místo pro bezpečné parkování 2 - 3 vozy.

3. Dostupnou přípojku el. energie co nejblíže k pódiu nebo místu vyhrazenému pro kapelu. Přípojka může být 1 x 230V jištěna min. 16A jističem. K přípojce el. energie nebudou mít přístup návštěvníci hudební produkce.

4. Minimální velikost pódia je 6 x 4 m. Pro vystoupení konané ve venkovních prostorách požadujeme zastřešené a pevné pódium, s přihlédnutím na zajištění zejména zadní a boční stěny proti dešti a větru. Minimální teplota ve vnitřním prostoru jeviště nesmí klesnout pod 15°C.

5. Vyhrazené místo (vodorovné) pro bezpečné umístění PA aparatury - tak, aby nemohlo dojít k jejímu poškození a pádu.

6. Vyhrazené místo pro umělce a dále zajištění občerstvení v průběhu hudební produkce.

7. Zajištění pořadatelské služby - zejména z důvodů zajištění bezpečnosti a ochrany majetku v místě konání akce. Pořadatel je zodpovědný za škody vzniklé na hudební aparatuře a majetku skupiny, způsobené vinou nekázně účastníků hudební produkce.

8. Hudební skupina si vyhrazuje právo na zrušení hudební produkce v případě vážné nemoci hudebníků či poruchy hudební aparatury.

9. V případě, že pořadatel neoznámí včasné zrušení dlouhodobě rezervované hudební produkce, min. 3 týdny předem, souhlasí se  zaplacením a uhrazením storno poplatku v celkové výši 33% smluvené částky za hudební produkci.