Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

Hudební skupina Tři na Tři band

působí na jižní Moravě již více jak dvacet let. Díky své dlouholeté činnosti a stabilní členské sestavě si vybudovala skvělé renomé nejen v okruhu profesionálních hudebníků a mnohých pořadatelů. Skupina pravidelně vystupuje na plesech, firemních večírcích, zábavách, koncertech, a je také zvána na narozeninové oslavy a svatby.

Hudební skupinu Tři na Tři band založil v roce 1999 dirigent, sbormistr, zpěvák, hráč na klávesové nástroje, aranžér a zvukař Michal Vajda.

V průběhu posledních pětadvaceti let se mu podařilo nasbírat nemalé zkušenosti jak na poli rockové hudby (člen skupin Expo, Pension, Trabant, Motus, Wain, Elko band, nyní Expo & Pension rock), tak na poli klasické hudby (studium konzervatoře, JAMU v Brně, dirigent mnohých českých symfonických orchestrů, současný sbormistr a dirigent Českého akademického sboru, pedagog na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity Brno, Konzervatoři Evangelické akademie v Olomouci, Základní umělecké škole J. Kvapila v Brně ad.).

Cenné jsou i formace a seskupení, díky nimž se mu podařilo spolupracovat např. na projektech a mnohých turné se skupinou OLYMPIC, či symfonické a vokálové koncerty s Felixem Slováčkem a Leonou Machálkovou, americkou metalovou skupinou MANOVAR, se zpěvačkou Tarja Turunen, bubeníkem Mike Terrana či poslední turné 2019 se švédskou metalovou skupinou SABATON.

Hlavními přednostmi skupiny Tři na Tři band je výhradně "LIVE" hudební produkce, profesionální hudební zázemí kapely, široký repertoár, který lze přizpůsobit charakteru pořádané akce, profesionální ozvučení pro vnitřní i venkovní produkce, výkonné LED osvětlení a vlastní doprava, které zajišťuje Vajda | hudba & zvuk & světla.

Na přání pořadatelů můžeme nabídnout např. bezdrátové mikrofony k moderování či možnost reprodukce hudby (CD/USB/SD a bluetooth, podporované soubory: MP3, WAV, vstup Jack 3,5 mm), vše bez nároků na náročnou instalaci, případně další možnosti dle domluvy s pořadatelem akce.

Skupina Tři na Tři band hraje v hudební formaci "TRIO", která je vhodná především na plesy, hodové zábavy, rodinné oslavy, dětské dny, firemní večírky, svatby, vinárny, rauty a akce ve velkém prostoru se střední i velkou návštěvností atd.  

Členové skupiny:

Michal Vajda - klávesy, zpěv (Brno).
Člen skupin: Expo, Motus, Wayn, Pension, Trabant, Elko band, Expo & Pension, Český akademický sbor.

Osobní web: www.michalvajda.cz
p1270391.jpg


Jarda Odložilík - kytara, zpěv (Polsko).
Člen skupin: Motus, Forum II, Status Quo revival, Elko band, Expo & Pension.
img_5754.jpg

Honza Nezval - bicí (Praha).
Člen skupin: Vitacit, Merlin, Johnny Rose, Kapela Petra Koláře, Kamila Střihavky, Jany Kratochvílové ad.
honza-nezval-2.jpg